diumenge, 13 de gener del 2008

Bon Any Nou!!!!



Bon Any Nou 2008 a tots!!!
Com que ningú se'n recorda ja del nostre estimat blog, he cregut convenient escriure alguna cosa abans que aquesta pàgina no es mori de fàstic.
ESTEM EN PERÍODE D'EXÀMENS!!!!!! Quina emoció!!! Tot el Nadal sacrificat una altre vegada pels tediosos exàmens que a tots ens tornen bojos.... Jo, de veritat, no sé què faria sense els nostres fantàstics exàmens... sobretot amb el de Microbiologia que va durar 5 hores i mitja!!! M'ho vaig passar tan bé!! Visca els bacterisssssss!!!! (Tot això és una ironia, per si no us havíeu donat compte, no us penseu que sóc masoca XD)
Ara el següent examen és el d'Histologia Animal!! I per fer-li un honor, he penjat una imatge d'allò que tots tenim però que molt poques vegades utilitzem...(només pels exàmens i quan juguem al Trivial, al Tabú o al Party & Co.) Va, ho sabeu?....... Millor una pista: és petita, allargadeta, té moltes perllongacions i això sí, és un pèl nerviosa.... Sí? LA NEURONA!!! Visca el teixit nerviós!! jajajajajajaa!!!! Ja està, la bogeria momentània ja se m'ha passat tranquils, que no cundeixi el pànic!!! XDDDDD
Bé, només per acabar desitjar-vos a tots un molt bon inici del nou any, que tingueu molta sort amb els exàmens... però sobretot que continuem tots junts i per molts anys més!!! Us estimo a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glòria