dimarts, 27 de novembre del 2007

Far Far Away...

Hi havia una vegada un país multicolor on vivien uns estudiant de biologia super monus. Aquest era un país moooolt feliç tot i que no es pot dir que fos gaire tranquil... Però abans de començar a narrar la seva història haurem de presentar els personatges que habiten en ell.
Aquest fantàstic i meravellós pais estava regit per la excepcional i pudenteta reina Iruy, soberana i senyora de la pesadès. Els seus habitants, supervivents de la seva suprema tonteria, vivien apudentats en un món en k tot semblava fantàstic i super monu.

Us presentarem doncs una petita però destacada part de la seva població:
Per començar la feliç família real, a més de la reina Iruy en el gran palau reial hi habitaven les quatre precioses princeses i les estepicursores (o plantes rodadores parlants).

La més gran d'aquestes, la princesa Aivlis, tenia els cabells més llargs del regne, i posseïa el fascinant poder de confondre i canviar la ment de les persones (dirigit només als actes). La següent, la princesa Abla (que no vol dir que parli...), la més esvelta del regne que posseïa la capacitat d'hipnotitzar tot esser amb les seves danses exòtiques; seguida de la princesa Arueh amb els pits més abundants dotada de capacitat somnífera sobre els demés; i finalment la més petita, la princesa Atram, rossa i blanca com la llet que posseïa el poder de la invisibilitat.

La resta dels habitants de la cort pertanyien a les famílies nobles més destacades.

La cosina Airolg amb els ulls més blaus i profunds que es puguin arribar a imaginar, i el poder de transformar els desitjos en realitat (tot i així aquest poder té un límit i no pot influir en els sentiments de les persones). I també el cosí Uap, fill de una humana i un gegant, amb el poder de projecció astral del seu cul.

I dos famílies nobles formades cada una per dos germans. Els bessons, en Cram posseïdor de les orelles més petites del regne, regal de la bruixa de les dimensions, amb les quals pot aturar el temps (per no arribar mai tard...), i Uanra "el que tot ho veu" i el més prim dels habitants del país.

I els germans, Ivaj, el més rinxolat del regne amb el terrible poder de la seducció, i Aras, també anomenada la bruixa oriental, amb la misteriosa capacitat de predir el futur. I finalment el mosso de quadres Leoj, vingut del país del Clima, amb els seus grans braços de força descomunal.

En un país no mol llunyà, el país del Clima, habitaven dos altres nobles amics de la família reial. Racso amb el seu ball popíl especial/pervertit i Oinotna el més fiestero i marxos, ambdós amb l'incalculable poder del control climàtic.

Continuarà....



Pròximament a les vostres pantalles!!