dissabte, 24 de novembre del 2007

LOS ÁNGELES DE JAVI




Hola gent!

Tinc l'honor de presentar-vos a los Ángeles de Javi: l'Alba (la més aventurera, i la seva arma més mortífera són els seus balls, que deixen a tots bocabadats), l'Heura (la més escotada, on la seva millor habilitat és la seva increíble resistència a la son, pot passar hores i hores sense dormir, que ella està tan fresca) i la Glòria (la més sexy... o pervertida, com vulgueu, i la seva millor arma són les seves botes super mones que tenen un tacó que fa por, ningu s'atreveix amb ella, i com no, els seus ulls blaus intensos, que atrauen la mirada de tots aquells que l'envolten).


Quines seran les missions que hauran de resoldre aquestes fantàstiques detectius cachondes?? Les resoldran sense problemes? O passaran molts de perills?? Qui sap, gràcies que compten amb la inestimable ajuda de la inventora Marta, que els proporcionarà invents i armes d'un increíble poder destructiu, i també els seus nois acompanyants, que donarien la seva vida per protegir a aquests bellezons. I que fan Los Ángeles de Javi després de la feina?? Se'n van a La República, a divertir-se, on ningu les fa ombra, són les reines de la pista!!!



La sèrie començarà en breu, més informació de Los Ángeles de Javi la pròxima sortida.



Una de les integrants de Los Ángeles protegint, a qui no, al Javi.



Los Ángeles de Javi: Alba, Glòria i Heura

1 comentari:

Biolegs ha dit...

Ja pero resulta que la inventora es més gran, i abans havia sigut un angel pero com que ara estava casada i tenia fills no podia correr el risc de deixar una família sola. Aixi que com k era suuuuuper intel·ligent es posa a traballar d'inventora amb la seva germana supermona Sara que sempre l'ajuda. Per exemple un cop que els angeles estan en perill, la super germaneta Sara i la professora Marta tenen que anarles a salvar d'innombrables perills...!! Tachaaaan!!!

Inventora Marta.