dissabte, 21 de juliol del 2007

Lesbianes pintadetes i algunes morenetes...

Bona tarda a tothom!!!
Ja hem vist, que el nostre missatge no a fet efecte... però com que nosaltres som així de bones, i d'avorrides, us volem explicar la nostra setmana!

Vam començar la setmana anant a visitar la Glòria a Platja d'aro (al tanto, la nostra setmana comença dimecres...) pos vam anar a sopar al racó, una pizzeria, per qui no ho sapiga, i posteriorment l'alba va intentar dormir, i les dos cotorres no van callar fins les 3:30 (Marta: Va ser per culpa del roquefort!!!!)
Al matí següent, la Glòria tenia tanta pressa que ens va aixecar a les 9!!! Així que ens vam dirigir a la platja i la Marta es va posar pantalons i samarreta maniga curta!!!! Però la Glòria ens va abandonar molt aviat... al migdia tornavem a estar soles i avorrides...
Aquests últims dies els hem dedicat a preparar la nostra fantàstica habitació que és super mona perquè és nostra! Així que hem arreplegat tota la "caca" de l'Heura i l'hem esparcit pel pis. Tenim Heura per tot arreu! Avui, per fi, hem aconseguit començar a pintar!!! I aquí en tenim el resultat... bé, a la foto surt molt maco però ens falta una capa més... Així que ja anirem informant del procés d'acabament de l'habitacio, la data prevista d'entrega és el dimarts 24 de Juliol (no especifiquem de quin any...)

I així doncs us perdonarem la vida "por el modico precio" d'un post per persona, moltes gràcies per la seva atenció i fins la pròxima entrega!

Marta & Alba