dijous, 9 d’agost del 2007

EL RETORNO

Hola !!!!!!!!!!
Com us va l' estiu?

bueno avui e sortit a buscar wifi als hotels, aixi q ara estic amb al carrer envoltat d turistes anglesos, alemanys, francesos, italians... i tots ells borrartxos i liandola; i ja n' estic fart sort q quan vaig a fer el reparto els escupo desde el camio i els llenço coses(ojo por ojo, diente por diente). I mes especialment als francesos lis faig putades pq un dia despres d veure els company de classe de l' EGB, em disposava a tornar a casa de pakete en la moto d' una amiga quan un malait gabaxo de merd...., fill.... etc . es va saltar un stop i una mica mes i ens atropella, sort q ma amiga va continuar sino hages hagut truita francesa.Bueno aixo es el mes destacat q e fet aqsta semana apart de repartir sota la pluja i altres coses q millor no comentar XD.

Espero q ens tornem a vuere plegat per tornar a discutir sobre Freud o Schopenwhauer(sobre tot amb l'Arnau i en Marc), puger tornar a disfrutar d'una bona pelicul·la com l' hundimiento i veure la tortura fisica i psicologica de veure com es depilen l' Alba i l' Heura(quin horror).

Per ultim desitjar a qui stan de vacances BON VIATGE DE RETORN i el temps q els i quedi q l' aprofitin be i als qui treballem q qeda poc(almenys a mi q plego el 31).aixi q em despediexo : Sara tengo muxas ganas de volver a verte d estar contigo d nuevo.Heura comprat un ipod fosforito.Gloria guardem un gelat de xocolata.Javi ¿me sirves una manzanilla con sacarina por favor?.Alba portem algo del Vietnam. Marta q son gaire alts els noruecs o depen del punt de vista?.Marc vigila amb els dofin del segra.Arnau ja esta gairebe apunt la collita.

Per cert la proposta vol dir qedar un dia tots juntets no cal anar a la qinata forca, ams anar algun bar ja ni a prou